25.02.2021, 13:59

На Прикарпатті від завтра вводять локдаун

Всі обмеження "червоної зони" на Прикарпатті активізуються завтра – 26 лютого. Попередньо - на два тижні.

Про це заявив міський голова Івано Франківська Руслан Марцінків.

"Вчора ввечері засідала обласна комісія ТЕБ і НС. До вашої уваги – оновлення щодо тривалості та обмежень карантину у Івано-Франківській області та нашому місті", - панисав Марцінків.

Зокрама повідомляєтся, що рух транспорту (включно з міським, міжміським автобусним, залізничним і авіаційним) – призупинено. Пересуватися містом можна легковими автомобілями – до 5 осіб (без урахування дітей віком до 14 років) та службовими/орендованими авто – виключно сидячі місця і з використанням індивідуальних засобів захисту.

"Але зауважу, що міський громадський транспорт їздитиме! Курсуватимуть всі маршрути, але в режимі спецперевезень: лише сидячі місця та з довідкою від роботи", - наголосив мер.

Щодо інших обмежень:

  • Садочки – закривають.

  • Усі інші заклади освіти переходять на дистанційне навчання.

  • Рекомендовано усім установам, закладам, підприємствам та ін. перевести роботу у гнучкий графік та дистанційний режим. Вітається позмінна робота, робота онлайн, різний час початку та кінця роботи, щоб зменшити кількість контактів між людьми.

А також продовжать діяти контрольно-пропускні пункти.

"Це обмеження, які впровадили на вищому рівні на території всієї області! Ситуація, направду, складна. Тому прошу згадати як ми береглися минулої весни і ставитися до цього відповідально. Після зими імунітет ослаблений, тож підхопити болячку легше. А вилікувати – складніше. Навіть дітки тепер не так легко переносять коронавірусну хворобу.

Прошу утриматися від коментарів про те, що хвороба вигадана. На жаль, уже є багато людей, які перенесли хворобу важко і навіть втратили через неї близьких людей. Своїми коментарями ви можете зробити їм боляче", - додав Руслан Марцінків.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: