• Головна
  • Новини
  • На Прикарпатті через коронавірус можуть закрити школи та ввести інші обмеження

18.01.2022, 17:59

На Прикарпатті через коронавірус можуть закрити школи та ввести інші обмеження

Ситуація з коронавірусом в Івано-Франківській області погіршується, захворюваність за тиждень зросла в 3,5 рази. Якщо тенденція збережеться, то в регіоні можуть закрити школи й запровадити інші обмеження.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook голови місцевої ОДА Світлани Оніщук.

За її словами, на засіданні Регіональної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення про посилення контролю над дотриманням карантину в Івано-Франківській області.

Повідомляється, що з початку року спостерігається зростання захворюваності, за минулий тиждень вона зросла в 3,5 рази, серед дітей - в 4,5 рази. Вище 50% зростання захворюваності порівняно з попереднім тижнем - у 54 територіальних громадах.

"У разі подальшого збільшення рівня захворюваності на гострі респіраторні вірусні захворювання серед дітей дошкільного віку та учнів шкіл буде прийнято рішення про призупинення навчально-виховного процесу", - зазначила Оніщук.

Вона додала, що також обмежать проведення розважальних заходів, публічних подій і роботу закладів громадського харчування.

Нагадаємо, на сьогодні Івано-Франківська область знаходиться в "помаранчевій" зоні адаптивного карантину, це означає, що влада може вводити карантинні заходи на свій розсуд.

Як заявили в Міністерстві охорони здоров'я, Україна готується до спалаху захворюваності через поширення штаму "Омікрон".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: