08.06.2021, 15:22

На Прикарпатті аварія на магістральному газопроводі

На об’єкті ОГТСУ в Івано-Франківській області сталася розгерметизація на ділянці газопроводу- відводу «Угерсько-Івано-Франківськ-Чернівці»

Про це  повідомила пресслужба "Оператора ГТС України".

Зокрема у повідомленні йдеться про розгерметизацію на ділянці газопроводу-відводу діаметром 500 мм «Угерсько-Івано-Франківськ- Чернівці» без загоряння поблизу села Клузів Івано-Франківської області, що сталася о 12:40 8 червня.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Івано-Франківської області, станом на 13:45 спостерігається зменшення тиску витоку газу. Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС провели евакуацію двох мешканців з території дачного масиву, проводиться оповіщення населення. Житлові будинки на відстані 1 км та завод ПРаТ «Івано-Франківськцемент» на відстані 500 м. Проведено очеплення місця розгерметизації. Аварійною бригадою РЕМ проведено знеструмлення с. Клузів.

На місці події працюють аварійні бригади  «Івано-Франківськгаз» та Богородчанського ЛВ УМГ, що обслуговує даний газопровід. Від ДСНС залучено 28 осіб та 9 од. техніки.

За інформацією чергового ПАТ Укртрансгаз о 13:00 перекрито аварійну ділянку (протяжністю 12,8 км). На газопостачання населених пунктів подія не вплинула. Проведено переключення подачі газу по обхідному газопроводу.

За інформацією очевидців стався хлопок частини газопроводу у місці переходу з землі на поверхню без послідуючого горіння. На місці події працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки Нацполіції.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: