• Головна
  • Новини
  • На Прикарпатті СБУ чинить тиск на "Батьківщину", - заява

06.03.2019, 20:18

На Прикарпатті СБУ чинить тиск на "Батьківщину", - заява

5 та 6 березня сотні партійців отримали повістки та телефонні дзвінки з вимогою з’явитися до територіальних підрозділів Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці заявила Івано-Франківська обласна організація ВО Батьківщина.

Причина даних викликів - нібито в регіонах партією ВО "Батьківщина" створено мережу за принципом "піраміда" для підкупу виборців та фальсифікації результатів виборів Президента України.

У ВО Батьківщина заявили що, партія 20 років вибудовувала згідно зі своїм Статутом партійну структуру, яку СБУ називає "пірамідою". На теренах області, як і по всій Україні, на місцях (в селах, містах, виборчих дільницях) діють первинні, міські, районні, окружні, обласна партійні організації, які під час виборчих процесів стають штабами, а партійці згідно з цією структурою активістами, агітаторами, членами виборчих комісій, спостерігачами.

"Ми чітко усвідомлюємо зміст нинішнього масового переслідування: Петру Порошенку аж ніяк не "світить" вихід в другий тур виборів, бо він програє Лідеру нашої партії, кандидату в Президенти Юлії Тимошенко як по загальнодержавному окрузі, так і на Прикарпатті. Тому агонія поразки заставляє чинити тиск на нашу політичну силу, на простих партійців-активістів, які проводять агітацію за свого Лідера. І це при тому, що абсолютна більшість українців знають, що вся країна опутана корупційною "Схемою" Порошенка, через яку напряму роздають виборцям не лише "Петрову тисячу", але й витрачають мільярди державних коштів через готівкові субсидії, тимчасові пенсійні виплати, виборчі округи народних депутатів України від БПП "Солідарність", що є прямим і непрямим підкупом виборців",- йдеться в повідомленні."

"Заявляємо: Жодні протиправні вчинки, політичні тиски не перешкодять нам вести чесну, відкриту агітаційну роботу серед виборців та забезпечити перемогу на Президентських виборах Лідеру ВО "Батьківщина" Тимошенко Юлії Володимирівні",-  зазначається в заяві.

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: