08.10.2019, 23:01

На Львівщині зловили злодюжку, що обікрав футболістів

Неповнолітній юнак проникнувши у роздягальну на стадіоні викрав мобільні телефони, гаманець з грошима, годинник та інші речі.

В Кам’янко-Бузький відділ поліції увечері 6 жовтня звернувся 20-річний житель міста Червоноград. За словами чоловіка, в період часу з 16.00 до 17.30 у селищі Добротвір невідома особа проникла в роздягальню футбольного стадіону та викрала звідти мобільний телефон, гаманець з грошима, посвідчення водія, паспорт громадянина України та інші документи, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Також у цей же час в іншого футболіста, 24-річного червоноградця, пропав мобільний телефон, а у 17-річного жителя Радехівщини – наручний годинник.

Працівники поліції протягом доби встановили причетного до цих злочинів, на наступний день встановили особу зловмисника – раніше судимого 16-річного мешканця одного із сіл Кам’янко-Бузького району. Речові докази у нього вилучено.

За фактами відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка). Статтею передбачене покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Фото ілюстративне

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: