• Головна
  • Новини
  • На Львівщині затримала поліцейських за підозрою в торгівлі наркотиками

12.02.2020, 15:25

На Львівщині затримала поліцейських за підозрою в торгівлі наркотиками

Служба безпеки України затримала на Львівщині двох поліцейських, які підозрюються в організації механізму розповсюдження та збуту наркотиків.

Про це повідомили в СБУ.

За версією слідства, заступник начальника одного з райвідділів поліції спільно зі своїм підлеглим через погрози і шантаж залучили до протиправної діяльності наркозалежного із судимістю. Посередник отримував наркотики від поліцейських і перепродував "товар". Після цього він надавав інформацію про покупців поліцейським, які, зловживаючи службовим становищем, штучно нарощували «результати» роботи відділу.

Правоохоронці затримали обох поліцейських, згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, при передачі посереднику амфетаміну і канабісу. Вилучені наркоречовини направлено на експертизу.

Наразі затриманим планується оголосити про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів,) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, можливо причетних до протиправної діяльності.

Операція проводилася співробітниками УСБУ у Львівській області спільно зі слідчими ДБР під процесуальним керівництвом Прокуратура Львівської області

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: