• Головна
  • Новини
  • На Львівщині підрядники зірвали терміни будівництва сімейних амбулаторій

29.10.2019, 08:28

На Львівщині підрядники зірвали терміни будівництва сімейних амбулаторій

28 жовтня відбулась виїзна нарада щодо стану реалізації проекту із будівництва амбулаторій сімейної медицини у c. Нижня Яблунька Турківського району, участь у якій взяв заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Під час огляду амбулаторії Юрій Холод перевірив, як підрядна організація виконує роботу і наголосив на важливості вчасного виконання будівельних робіт та здачі в експлуатацію об’єкту до кінця року.

“31 жовтня буде завершено договір з підрядними організаціями, і, промоніторивши здійснену роботу на об’єкті, ми вирішимо з ким продовжувати співпрацю, а з ким вона буде припинена.  Основна вимога до підрядників – якісне будівництво і вчасна здача об’єкту”, - наголосив Юрій Холод.

Загалом в області збудують 43 амбулаторії. Амбулаторії загальної практики сімейної медицини – ультрасучасні заклади, які будують за уніфікованими проектами. Будівництво сільських амбулаторій відбувається таким чином, щоб охопити всю територію Львівської області, а відтак кожен мешканець зможе отримати необхідну медичну допомогу.

Зазначимо, що у межах будівництва нових амбулаторій загальної практики сімейної медицини передбачено також співфінансування з місцевих бюджетів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: