10.10.2019, 16:32

На Львівщині під час пожеж загинуло дві особи

На Львівщині поліцейські розслідують два випадки загибелі людей під час пожеж. Відкриті кримінальні провадження, тіла загиблих скеровані на експертизи, правоохоронці встановлюють причини займань.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Зокрема, у Радехівське відділення поліції 9 жовтня близько 00.40 надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС у Львівській області про те, що в одному з сіл району горить житловий будинок. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Після локалізації пожежі поліцейські виявили у будинку тіло 48-річного власника будинку без ознак життя.

Того ж дня близько 8.10 у Турківське відділення поліції надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в одному з сіл району. На місці події працювала слідчо-оперативна група. У будинку поліцейські виявили тіло 49-річного власника будинку без ознак життя.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Тіла загиблих скеровані у морги, проводяться досудові розслідування, правоохоронці встановлюють причини займань.

 © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/podiya/na-lvivshhini-policzejski-rozsliduyut-dva-vipadki-zagibeli-lyudej-pid-chas-pozhezh/
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: