• Головна
  • Новини
  • На Львівщині СБУ заблокувала незаконне ввезення товарів на понад 1,7 млн грн

25.02.2020, 16:27

На Львівщині СБУ заблокувала незаконне ввезення товарів на понад 1,7 млн грн

У межах протидії тінізації економіки та боротьби із контрабандними потоками співробітники Управління Служби безпеки України у Львівській області попередили три факти контрабанди у нашу країну товарів європейських виробників на більше ніж 1,7 мільйона гривень.

Про це повідомили в СБУ.

Оперативники спецслужби отримали інформацію, що кілька міжнародних перевізників планують протиправно переправити через державний кордон різні групи товарів із Європи.

Так під час огляду вантажного автомобіля на пункті пропуску «Краківець – Корчова» правоохоронці виявили під 22 тоннами нітратної солі 100 коробок із незадекларованим одягом на майже мільйон гривень.

На цьому ж пропускному пункті правоохоронці завадили незаконному ввезенню нових комплектуючих до автомобілів. Запчастини житель Львівської області приховав у салоні та багажних відділеннях восьми імпортованих «євроблях». За попередніми підрахунками вартість невнесеного до декларації вантажу становить 200 тисяч гривень.      

Контрабанду продуктів харчування попередили правоохоронці на пункті пропуску «Рава - Руська - Гребенне». Товар на півмільйона гривень мешканець Волинської області замаскував серед будівельних матеріалів.

Нагадаємо, що відповідно до вітчизняного законодавства правопорушення передбачає накладення штрафу в розмірі 200 відсотків вартості товару з конфіскацією нелегального вантажу і транспортного засобу.

Заходи з протидії контрабанді проводились спільно з Галицькою митницею Держмитслужби.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: