• Головна
  • Новини
  • Михайло Цимбалюк: Українці не відчувають позитивних змін у медреформі

30.07.2020, 14:04

Михайло Цимбалюк: Українці не відчувають позитивних змін у медреформі

Нині відбувається тотальне знищення медичної галузі в Україні. Про це в прямому ефірі на одному з всеукраїнських каналів заявив народний депутат фракції ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

Він наголосив, що «Батьківщина» не голосувала за призначення міністра охорони здоров’я Максима Степанова і в цілому за Кабмін, - про це пише пресслужба партії.

«Ми вважаємо, що це відповідальність саме монобільшості у сесійній залі. На сьогодні не затверджена програма діяльності Уряду, зокрема і Міністерства охорони здоров’я. Як на мене, складно підтримувати політику міністра, бо він дуже короткий період перебуває на цій посаді. Ми чули його чіткі заяви про те, що реформувати медицину потрібно, але не так, як це робила пані Супрун», – наголосив народний обранець.

Політик також додав, що українці не відчувають позитивних змін у другому етапі медичної реформи.

«Нині кожен громадянин відчуває, що кошти, які виділяють для профілактики певних захворювань – мізерні. Також в Україні закривають багато лікарень, бо фінансування на них не закладено на весь рік наперед. Через це бути задоволеним роботою в цілому МОЗ і Кабінету Міністрів – це не правильно», – наголосив Михайло Цимбалюк.

За словами народного депутата, парламент не зможе зібрати необхідну кількість голосів, щоб звільнити нинішнього міністра здоров’я.

«Як на мене, все залежить від політичної осені й вона буде непростою. Насамперед, маю на увазі те, що монобільшість вже не така монолітна. І так, у «слуг» вже є депутати, які мають свою особисту думку щодо Кабінету міністрів. Тому відчуваю, що голосів за звільнення Максима Степанова не назбирає», – переконаний нардеп.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: