• Головна
  • Новини
  • Михайло Цимбалюк: Сьогоднішні проблеми слід вирішувати шляхом об’єднання зусиль, а не дочасними виборами

15.02.2021, 16:05

Михайло Цимбалюк: Сьогоднішні проблеми слід вирішувати шляхом об’єднання зусиль, а не дочасними виборами

Нині не той час, щоб втягувати суспільство і державу у дочасні парламентські вибори, оскільки перед Україною постало багато ризиків та криз. Нам потрібно об’єднати зусилля, щоб вийти з ситуації з найменшими втратами та максимально захистити людей.

Таке переконання в ефірі «Апостроф ТВ» висловив народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк, - повідомила пресслужба партії.

«Нам треба думати, як об’єднати зусилля навколо проблем, які виникли. Одні – через нефаховість уряду, інші – загальносвітові, загальноєвропейські кризи, такі як коронавірусна інфекція. Я вважаю, що наразі шанси об’єднати зусилля є. «Батьківщина» пропонує своє бачення, свою програму виходу з кризи в інтересах людей», – зазначив Михайло Цимбалюк.

За його словами, команда Юлії Тимошенко готова підтримати не окремі політичні сили, а український народ, адже для цього люди й обирали народних депутатів.

«Люди хочуть, щоб народні депутати, яких вони обирали, розв’язували їхні проблеми. Їм байдуже – чи ти влада, чи опозиція. У них немає часу чекати. Тож ми маємо виходити з того, яким чином ми можемо захистити українців сьогодні – під час ковіду, під час енергетичної, конституційної, соціальної криз. Люди не хочуть залишатися без підтримки держави», – переконаний народний депутат.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: