• Головна
  • Новини
  • Ляшко прийшов на суд про запобіжний захід із масовкою й прапорами

19.11.2019, 15:55

Ляшко прийшов на суд про запобіжний захід із масовкою й прапорами

Бориспільський міськрайонний суд Київської області розпочав засідання з обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату Олегові Ляшку.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Суд почав розглядати клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Олега Ляшка в рамках провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 346 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча - ред.).

Суд розпочав обрання запобіжного заходу Ляшку / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Зала суду переповнена – там присутні десятки журналістів, а також прихильники Ляшка. Крім того, у суді присутні колишні народні депутати від Радикальної партії Альона Кошелева, Тетяна Юзькова, Андрій Лозовий. На судове засідання прибули й ексдепутати Андрій Тетерук, Ігор Алєксєєв (народні депутати 8-го скликання із фракції «Народний фронт»), Андрій Немировський (народний депутат 8-го скликання з фракції «Блок Петра Порошенка»).

Як повідомлялося, 18 листопада Бориспільська місцева прокуратура оголосила підозру Ляшку через його бійку із чинним народним депутатом Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль".

Прокуратура направила до суду клопотання про обрання Ляшку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Ляшку інкримінують порушення ч. 2 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу.

Депутат Герус, який очолює Комітет Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, заявив, що 6 листопада в аеропорту "Бориспіль" Ляшко порвав йому сорочку.

Поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту за участю колишнього і чинного народних депутатів в аеропорту "Бориспіль".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: