11.02.2020, 16:01

Львівському дитячому диспансеру настав кінець

Львівська обласна рада сьогодні, 11 лютого, підтримали реорганізацію свого комунального закладу «Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер» шляхом приєднання його до комунального закладу «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр».

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні під час чергової сесії Львівської обласної ради.

«Заклад не може працювати з НЗСУ. Ми спільно шукали рішення як вирішити це питання. Воно складне, але його варто було ухвалити», - акцентував заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

«Сьогодні єдиним шляхом, щоб Національна служба здоров’я побачила медичну послугу і змогла її оплатити - є приєднання диспансеру до медичної установи, яка має подібні види медичних послуг. Планується перенесення стаціонарних відділень, а умови для перебування пацієнтів, надання медичної допомоги та роботи лікарів кращі», - розповів т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

За його словами також треба вирішити питання розподілу штатів та перебування дітей в режимі денного стаціонару.

«Частину таких підрозділів можна створити на базі Західноукраїнського центру. Частину мають перейняти соціальні структури», - резюмував Андрій Васько.

Додамо, що під час обговорення цього питання голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що приміщення Львівського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру будуть продані. Зокрема, йдеться про історичну будівлю, що у центральній частині Львова на вул. Драгоманова, 58. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: