• Головна
  • Новини
  • Львівський виробник пристроїв домашньої автоматизації відкриває нові офіси

15.11.2021, 08:08

Львівський виробник пристроїв домашньої автоматизації відкриває нові офіси

Українська компанія-розробник систем розумного дому та пристроїв для автоматизації i3 Engineering, відкриває нові офіси. Один в Івано-Франківську, інший у Тернополі або Луцьку, за рік планують розширити команду вдвічі.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Наразі головний офіс компанії перебуває у Львові, там працює 22 фахівці, які займаються розробкою програмного та апаратного забезпечення, а також створенням кросплатформного мобільного додатку. 

«Ми весь час в пошуку тих, хто зможе посилити нашу нинішню інженерну команду. Розуміємо, що на ринку праці висока конкуренція, тому ми готові йти туди, де живуть таланти та відкривати нові офіси»,  – говорить співзасновник компанії Павло Цюпка.

Тернопіль та Івано-Франківськ обрали не випадково, адже вони очолили рейтинг міст із найбільш сприятливим бізнес-кліматом та ефективним економічним врядуванням. 

«Західна Україна відома своїми радіозаводами, наприклад, Тернопільський радіозавод “Оріон”, Івано-Франківський “Промприлад” і інші. Батьки працювали там, діти хотіли стати такими, як батьки – вчилися на радіоелектроніці, але можливо склалось інакше, тому вони працюють не по професії. Ми хочемо надати їм можливість працювати в тій сфері, у якій вони є фахівцями»,  –  додає Павло Цюпка.

Офіси планують відкрити в грудні 2021, нові команди сфокусуються на напрямках: дослідження ринку і потреб клієнтів, розробки та вдосконалення продуктів, а також тестування. Зараз у компанії займаються організаційними питаннями: формуванням пулу вакансій та пошуком приміщень. 

i3 Engineering - це українська компанія-розробник пристроїв для домашньої автоматизації та персоналізованих рішень промислової автоматизації для готелів, теплиць, виробництв, фермерських господарств тощо. Компанія заснована 2018 року, цього року отримала сертифікацію і вийшла на ринок з пристроями серії Atom для автоматиза

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: