• Головна
  • Новини
  • Львівське дербі: сьогодні «Карпати» і «Львів» поборяться за вихід із небезпечної зони

19.10.2019, 10:10

Львівське дербі: сьогодні «Карпати» і «Львів» поборяться за вихід із небезпечної зони

У суботу, 19 жовтня, на стадіоні «Україна» відбудеться львівське дербі.

Про це повідомили в інформаційному центрі футбольного клубу «Карпати», де розповіли: «Стартує протистояння «Карпат» та «Львова» о 14:00. Обидві команди доволі давно не перемагали. Три останні тури завершилися невдало для «зелено-білих» – три поразки і сумарна різниця м’ячів 2:6».

«Ще довше не перемагає ПФК «Львів» – впродовж п’яти поєдинків поспіль. Востаннє команда вигравала наприкінці серпня ще під керівництвом Богдана Блавацького. Нещодавно «Львів» очолив Володимир Мазяр. З новим тренером львів’яни здобули одне очко і жодного разу не забивали», – поінформували також на сайті «Карпат».

«Безгольова серія ПФК «Львів» триває впродовж 451 хвилини й тягнеться ще з вищезгаданої серпневої битви зі СК «Дніпро-1», яка і стала тріумфальною (3:2). Невдалі виступи «Львова» зумовили падіння команди у турнірній таблиці», – розповіли також на сайті «Карпат».

«До суботньої зустрічі з «Карпатами» підопічні Мазяра підходять у статусі передостанньої команди «Favbet Ліги» – в їхньому активі сім очок. Лише на один пункт більше мають «зелено-білі». Відтак, перемога когось із учасників дербі посприяє покращенню турнірного становища і потенційному виходу з небезпечної зони», – повідомили також на сайті «Карпат».

«Паузу, що виникла у зв’язку з матчами збірних «Карпати» заповнили спарингом з «Кауно Жальгірісом» – в рамках співпраці литовська команда завітала до Львова. Поєдинок завершився внічию 1:1, а Роман Санжар перевірив у бою найближчий резерв та дав можливість зіграти виконавцям молодіжної команди», – поінформували також на сайті «Карпат».

«У суботу Володимир Мазяр не зможе розраховувати на креативного бразильця Педро Вітора, який підвів команду у матчі із «Зорею», отримавши червону картку. Продовжує відновлюватися від травми карпатівець Олександр Кучер. За індивідуальною програмою на тижні працював ще один захисник «левів» Сергій Вакуленко», – розповіли також на сайті «Карпат».

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: