08.08.2021, 23:31

ФК «Карпати» - друга перемога у Другій лізі

Львівський футбольний клуб «Карпати» переміг черкаське «Дніпро» з рахунком 3:1. Матч відбувся у неділю, 8 серпня, на стадіоні «Черкаси Арена».

Про перемогу повідомили на офіційній сторінці клубу у Facebook, - пише Zaxid.net.

Перший гол на 18 хвилині з пенальті забив карпатівець Денис Кожанов. Другий гол оформив Денис Притиковський на 26 хвилині матчу, а третій м'яч у ворота суперників на 44 хвилині забив Ілля Повалій.

У другому таймі «Дніпро» намагалося відігратися, і на 51 хвилині гол «Карпатам» забив Олег Кос. Відтак до кінця матчу рахунок залишився незмінним: «Карпати» здобули перемогу над черкаським «Дніпром» з рахунком 3:1.

Нагадаємо, минулої суботи, 1 серпня, «Карпати» дебютували у Другій лізі із розгромної перемоги 3:0 над київським «Рубіконом». Матч відбувся на стадіоні «Україна» у Львові. Крім того, 4 серпня львів'яни перемогли в першому кубковому матчі «АФСК Київ» з рахунком 3:0.

До слова, майже рік у Львові були два футбольні клуби «Карпати»: перші – так звані «Карпати» Смалійчука, історичний клуб, який за менш ніж десять років скотився від учасника Ліги Європи до Другої ліги, і другі – «Карпати» Тлумака, нова команда, до створення якої долучилися колишні гравці та функціонери клубу. У липні «Карпати» Смалійчука оголосили про розформування, а друга команда почала готуватися до виступів у Другій лізі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: