20.03.2021, 21:32

ФК "Карпати" поступились "Ниві": 2 до 4

Сьогодні, 20 березня, у 13-му турі Другої ліги відбулось три матчі.

Звіт про них подає "Футбол 24".

Друга ліга, 13-й тур, група А

Оболонь-2 – Буковина – 0:1

Гол: Козлов, 14

Нива В – Карпати Львів – 4:2

Голи: Загорулько, 7, 72, Калітов, 37, Браславський, 87 – Береза, 21, Сущак, 31

Чернігів – Карпати Галич – 1:3

Голи: Мироненко, 45 – Семчук, 33, Худоб'як (Халк), 87, 90+1

Буковина відкрила рахунок у поєдинку з другою командою Оболоні вже на початку матчу. Каміль Хучбаров підхопив сферу в центрі поля, промчав з нею лівим флангом до штрафного майданчика суперника і прострілив на Василя Палагнюка. Форвард чернівецького клубу невдало обробив м'яч і той відскочив до Артема Козлова. Останній без роздумів розрядив гармату у кут воріт "пивоварів". Як виявилось згодом, цей гол став єдиним у матчі.

Перемога дозволила Буковині піднятися на сьому сходинку турнірної таблиці і набрати п'ятнадцять очок, Оболонь-2 з десятьма пунктами – дев'ята.

Справжній трилер влаштували відверті аутсайдери групи – вінницька Нива та львівські Карпати. Вже на 7-й хвилині господарі вийшли вперед: Артур Загорулько після навісної передачі з району кутового головою переправив м'яч повз голкіпера "левів" у дальній кут воріт. Ще до середини першого тайму Олег Береза божевільним ударом зі штрафного закрутив сферу у ближню дев'ятку. За десять хвилин Назар Сущак фактично з того ж місця застав зненацька голкіпера Ниви Івана Карабіна, майстерно закинувши останньому м'яч "за комірець". Однак, господарі не здавались і під кінець тайму притисли суперника до своїх воріт. Кілька масованих атак поспіль призвели до кутового, який вдало головою завершив капітан Ниви Олександр Калітов.

По перерві обидві команди продовжили демонструвати безкомпромісний футбол. Вінничани були трохи гострішими, однак на заваді їхнім завершальним ударам завжди виростали захисники "зелено-білих". Проте, на 72-й хвилині оборона "левів" не встояла: Загорулько знайшов пасом Віктора Георгієва, той увірвався у штрафний майданчик Сасса, відпасував назад на вільного Артура і останній прицільно пробив у протихід голкіперу у дальній кут. Господарі не зупинились і продовжили нагнітати, що вилилось у ще один гол за три хвилин до завершення матчу: Ярослав Браславський отримав дальню передачу у карний майданчик і, опинившись сам на сам з голкіпером, збільшив перевагу своєї команди до двох голів. Перемога дозволила Ниві набрати 9 очок і відірватись від львів'ян вже на п'ять пунктів. Підопічні Любомира Вовчука з 4 балами залишаються останніми.

Карпати галицькі відновили сезон значно успішніше. Перший тайм поєдинку з Черніговом завершився нічиєю. Все йшло до поділу очок і в другій половині, однак нападник гостей Ігор Худоб'як на прізвисько Халк був проти. На 87 хвилині він запресингував голкіпера суперників, який надто довго вовтузився з м'ячем. У додатковий час форвард Карпат оформив дубль і остаточний рахунок – 1:3. Галичани продовжують переслідування групи лідерів, а Чернігів лише третій з кінця.

НАгадаємо, що учора, 19 березня, також відбулись поєдинки 13-го туру Другої ліги: 

Друга ліга 2020/21, 13-й тур

Яруд – Миколаїв-2 – 1:1

Голи: Літюк, 45, (пен) – Фальковський, 30

Діназ – Чайка – 2:0

Голи: Кірієнко, 70, 82

Балкани – Нікополь – 0:0

МФК Металург – Реал Фарма – 3:1

Голи: Борисенко, 37, Сидоров, 45, Шалфєєв, 53 – Гранчар, 68

Енергія – Перемога – 0:0

Кривбас – Дніпро Черкаси – 1:0

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: