• Головна
  • Новини
  • Львівське дербі: «Карпати» зіграють зі «Львовом» прощальний матч у чемпіонаті

08.03.2020, 12:55

Львівське дербі: «Карпати» зіграють зі «Львовом» прощальний матч у чемпіонаті

У неділю, 8 березня, о 14:00 на стадіоні «Україна» у Львові розпочнеться матч 22-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги.

Про це повідомили в інформаційній службі «Карпат», зауваживши, що вони проведуть у неділю свій заключний матч у регулярній частині чемпіонату.

А напередодні львівського дербі і ПФК «Львів», і «Карпати» зазнали поразок. Підопічні Єгіше Мелікяна програли у Запоріжжі, де сильнішою виявилася «Зоря» (2:0). «Зелено-білі» також поступилися в минулому турі – у рідних стінах «Карпатам» не залишила шансів «Олександрія» (0:4).

Взагалі у новому футбольному році «містяни» пережили усю гаму емоцій – спочатку перемогли на виїзді «Колос», згодом зіграли внічию з «Олександрією», а тоді програли «Зорі».

Що стосується підопічних Романа Санжара, то вони у 2020-му ще не перемагали: стартова нічия із СК «Дніпро-1» та поразки «Колосу» і «Олександрії».

Поєдинок першого кола завершився нульовою нічиєю, хоча він видався багатим на події. Команди почергово не реалізували пенальті. Спочатку схибив Олексій Гуцуляк, а потім чудовим шансом не скористався Пернамбуко. Загалом голкіпери Олег Кудрик та Богдан Сарнавський провели відмінний матч і стали ключовою причиною того, що того дня м’яч так і не опинився у сітці воріт.

Крім того, дербі запам’яталося двома червоними картками. Наприкінці першого тайму було вилучено Назара Вербного, а незадовго до фінального свистка з поля пішов Сабіно.

У недільній зустрічі тренери не зможуть розраховувати на кількох виконавців. За «зелено-білих» не зіграє один з лідерів – Єгор Назарина.

Не менші проблеми і в ПФК «Львів». Не братимуть участі у дербі центральні захисники Сергій Борзенко та Антон Братков, відтак, тренерський штаб номінальних господарів вимушений буде латати діру, що утворилася в центрі оборони.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: