10.06.2019, 13:26

Львівська прокуратура екстрадувала крадія до Латвії

Вказана особа розшукувалась латвійською стороною для забезпечення розгляду кримінальних проваджень за його обвинуваченням у скоєнні декількох крадіжок, повідомила прес- служба прокуратури Львівської області.

На виконання доручення Міністерства юстиції України прокуратура Львівської області забезпечила організацію видачі (екстрадиції) громадянина Латвійської Республіки, якого затримано в квітні цього року працівниками Жовківського відділу поліції в порядку ст.ст.208, 582 КПК України.

Зловмисника звинувачували у крадіжках, вчинених повторно за попередньою змовою групою осіб та поєднаних з проникненням у житло або інші приміщення, відповідальність за які передбачена ч.ч.2, 3 ст.175 Кримінального закону Латвійської Республіки.

Також, іноземець повинен відбути покарання, призначене вироком Резекненського суду Латвійської Республіки у вигляді позбавлення волі.

На даний час фігурант вибув із «Львівської установи виконання покарань №19» до столичного ізолятора для передачі латвійським правоохоронцям.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: