• Головна
  • Новини
  • Львівська міськрада оштрафувала доньку Козловського за незаконний паркан

19.02.2020, 22:59

Львівська міськрада оштрафувала доньку Козловського за незаконний паркан

Незаконний паркан навколо майбутнього будівництва готелю у центрі Львова демонтують.

Адміністративна комісія при виконкомі Львівської міськради оштрафувала на 170 тис. грн ОСББ «Свободи 11» за незаконно встановлений дерев’яний паркан на вул. Дорошенка. Доньку депутата ЛМР Григорія Козловського Софію Максимець зобов'язали демонтувати огорожу. Відповідне рішення комісія прийняла під час засідання 19 лютого, пише Zaxid.net.

Паркан на вул. Дорошенка,2 встановили на початку лютого, щоб загородити демонтажні роботи, які там ведуться. За інформацією Галицької районної адміністрації, 29 січня підприємниця Софія Максимець, яка отримала дозвіл на будівництво готелю на цій ділянці, звернулася до адміністрації для погодження паркану, однак їй відмовили через відсутність дозволу від ДАБІ.

Адміністративно-технічне управління Львівської міськради зобов’язало Максимець демонтувати незаконний паркан до 21 лютого. Якщо загорожу не демонтують, то адміністративно-технічне управління знесе її примусово.

Адміністративна комісія ЛМР також наклала 170 тис. грн штрафу на ОСББ «Свободи 11», яке є власником земельної ділянки на Дорошенка,2, за незаконно встановлену конструкцію в історичному ареалі міста.

Нагадаємо, виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови і обмеження львів’янкам Софії Максимець та Лесі Данчевській на нове будівництво на вул. Дорошенка, 2. Йдеться про новий готель з торговими площами. Дозвіл на нове будівництво в центрі Львова погодили за умови, що вигляд нового готелю визначать на архітектурному конкурсі. Однак роботи з демонтажу МАФів та закинутого будинку на вул. Дорошенка розпочались ще до проведення конкурсу.

Зазначимо, що торік Львівська міська рада безкоштовно передала майже гектар землі на вул. Дорошенка,2 ОСББ «Свободи 11», власником якого до 23 квітня 2019 року був Григорій Козловський. Зараз власником ОСББ є бізнес-партнер Козловського Олег Дублянський.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: