• Головна
  • Новини
  • Львівська «Галичанка» готується до нового сезону у Скадовську

28.07.2019, 19:15

Львівська «Галичанка» готується до нового сезону у Скадовську

У серпні на чемпіонок України – гандболісток «Галичанки» очікують одразу три важливі старти – два міжнародні турніри у Польщі та Суперкубок України у Броварах.

Про це повідомив офіційний сайт львівської гандбольної команди.

Спершу 9-10 серпня львів’янки зіграють у польському місті Кельце. Крім господаря – Кельце і львівської «Галичанки» у турнірі братимуть участь  ще дві польські команди – Пйотркув Трибунальський та чемпіон Польщі – СПР Люблін, а також – чемпіон Білорусі -«Гомель».

За тиждень – наступний турнір: 17-18 серпня  у Любіні «Галичанка» суперничатиме з польськими командами Заглембе Любін і Кобежице, з Міхаловце зі Словаччини та гандболістками з Німеччини.

А у День Незалежності, 24 серпня, «Галичанка» побореться за  Суперкубок України, чинним володарем якого вона є.

Зараз дівчата готуються у Львові, перед тим пройшли літні збори у Скадовську Херсонської області, де тренувалися  на майданчику для пляжного гандболу та у тренажерному залі.

Як прокоментувала головний тренер Тетяна Штефан, гравцями вона задоволена, у тому числі й дебютантками. Крім того, «галичанки» очікують на прибуття ще однієї новенької:

«На зборах проводили по три тренування щодня. Три дні тренувалися, на четвертий відпочивали. Працювали важко, бо тренуватися на піску непросто, до того ж,  у спекотних умовах.  Ще й тренажерний зал був. Я задоволена гравцями, молодими –  також, хоча вони ще фізично слабші у порівнянні з нашими досвідченими гандболістками, але старалися, викладалися.  Задоволена й новенькою Анастасією Мелекесцевою, яка перейшла до нас з ужгородських «Карпат». До речі, сьогодні очікуємо прибуття ще однієї екс-карпатівки Наталії Шипляк.

Фізичну підготовку провели добре, а тактику зараз напрацьовуємо – і в захисті, і в нападі».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: