• Головна
  • Новини
  • Львів прийме хворих на COVID-19 пацієнтів з Івано-Франківська

17.02.2021, 16:59

Львів прийме хворих на COVID-19 пацієнтів з Івано-Франківська

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 17 лютого, на нараді з головними лікарями львівських лікарень, які лікують хворих на коронавірус

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Сьогодні провели нараду з головними лікарями львівських лікарень, які лікують хворих на коронавірус. Ми готові прийняти до себе 100 пацієнтів з сусідньої області. Щойно повідомив про це міського голову Руслана Марцінків та головного санітарного лікаря Віктора Ляшка , які в цей час проводять засідання комісії з надзвичайних ситуацій.

Чому 100 місць? Загалом у Львові є 1300 ліжок, 217 із них зараз зайняті хворими на коронавірус. Порадившись із лікарями і усвідомлюючи, що ми не можемо спрогнозувати те, що чекає нас, було ухвалено рішення про 100 ліжок. Це той додатковий резерв, який можемо надати без ризику для львівських хворих.

Є ще питання транспортування пацієнтів з Івано-Франківська. Але думаю, спільно знайдемо рішення для цієї ситуації.У такі моменти міста України, як ніколи, мають бути єдиними і підставляти плече один одному", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області з 22 до 28 лютого посилять карантинні обмеження через погіршення ситуації з коронавірусом у регіоні.

Посилення запроваджують після того, як стало відомо, що в Івано-Франківській області, зокрема й у самому місті Івано-Франківськ, майже повністю заповнені ліжка для хворих на коронавірус. Зокрема в одній з лікарень міста заповненість була 95%.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: