19.03.2022, 09:08

Львів наразі не відкриває садочки

Станом на сьогодні у Львові не планують відкривати комунальні дитячі садочки. Школи працюють в онлайн-форматі.

Про це повідомила пресслужба міської ради.

«85% львівських учнів зареєстровані на онлайн-навчанні. Ще долучилось 2 тисячі дітей, які приїхали до нас з інших регіонів України.

Щодо роботи дошкільних закладів, то була дискусія щодо відкриття чергових садків в різних районах міста. Але з цим є проблема. В садочках навчаються маленькі діти і якщо в обідню пору, коли вони сплять, буде тривога, то дуже складно їх буде зібрати і завести в безпечне місце. Тому наразі ми не відкриваємо садочки. Варто взяти до уваги, що велика кількість садків зараз використовується для поселення вимушено переміщених людей», – розповів під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 14 березня навчальний процес у школах Львівської міської територіальної громади відновили в онлайн-форматі. Окрім львів’ян дистанційне навчання організовується для внутрішньо переміщених дітей, які проживають у закладах освіти, та для внутрішньо переміщених дітей, які проживають у місті Львові, за межами закладів освіти.

Кількість охочих долучитися до дистанційного навчання у львівських школах щодня зростає. Про можливість такого навчання внутрішньо переміщені особи отримують інформацію від працівників центрів, які реєструють внутрішньо переміщених осіб, від волонтерів та від представників Львівської міської ради. Щоб дитина могла долучитись до онлайн-навчання, її батьки повинні звернутися до керівника найближчого закладу освіти із заявою щодо організації цього процесу.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: