• Головна
  • Новини
  • Львів досі не підписав контракту на обслуговування е-квитка

19.04.2021, 17:25

Львів досі не підписав контракту на обслуговування е-квитка

Без підписання сервісного контракту компанії Mikroelektronika і SoftServe можуть попросити у Львівської міськради більшу ціну за подальше обслуговування системи електронного квитка.

Про це в інтерв'ю "Еспресо.Захід" розповів ексначальник відділу автоматизованої системи проїзду ЛКП "Львівавтодор" Сергій Журбенко, який раніше займався впровадженням е-квитка.

"Mikroelektronika і SoftServe виграли тендер через низьку ціну на подальші десять років обслуговування. Але сервісного контракту з ними ще досі не підписали! Тобто ці переваги ніяк не використані й навіть не запущені в дію. Була вимога ЄБРР, що через три місяці після підписання контракту, який відбувся 12 березня 2020-го, має бути підписаний рамковий сервісний контракт, який окреслював би всі вимоги щодо майбутніх сервісних послуг і ту ціну, яку вони подали в тендерній документації. Втім цього досі не зробили", – сказав Журбенко.

Ексчиновник висловив думку, що, напевно, в ЛМР не розуміють, чому цей контракт треба підписати якомога швидше. 

"Це дуже важливо, бо минув певний період, тож Mikroelektronika і SoftServe можуть сказати, що ціна питання змінилася. І всі ці переваги, про які казали в тендері, можуть бути втрачені. Тоді місто платитиме більшу суму за сервісні послуги", – відзначив Журбенко.

Після того, як е-квиток запустять, починається гарантійний термін на 24 місяці. А сервісний контракт починається після закінчення цього гарантійного терміну. 

"Сервісний контракт має бути підписаний не пізніше ніж за пів року до закінчення гарантійного терміну. З іншого боку, була вимога від ЄБРР, аби ще торік улітку був підписний попередній рамковий контракт. Тому, на мою думку, це може призвести до певних колізій щодо вартості проєкту", – сказав Журбенко. 

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: