• Головна
  • Новини
  • Лікарня в Мукачеві переповнена пацієнтами з коронавірусом

26.06.2020, 17:57

Лікарня в Мукачеві переповнена пацієнтами з коронавірусом

Щодня госпіталізують по 6-10 хворих на пневмонію, палати медустанови вже перевантажені.

У лікарні Святого Мартіна в Мукачеві на Закарпатті палати переповнені пацієнтами з коронавірусом. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на пресслужбу мерії Мукачева в п'ятницю, 26 червня.

"У Мукачівській лікарні Святого Мартіна перевантажені палати хворими на COVID-19. Ситуація із захворюваністю на COVID-19 невтішна, щодня в лікарню Святого Мартіна госпіталізують від 6 до 10 пацієнтів з пневмоніями", - сказано в повідомленні.

Зараз в інфекційному відділенні 13 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19. У Мукачівській мерії нагадують, що з початку пандемії в Мукачівській ОТГ підтверджено 265 випадків захворювання на коронавірус, три особи загинули.

В обласному центрі громадського здоров'я Закарпаття, за останню добу на Закарпатті додалося 93 інфікованих коронавірусом.

Раніше в області скасували ослаблення карантину, зокрема на вихідних на Закарпатті не буде курсувати громадський транспорт.

Нагадаємо, що в лікарні в Харкові також не вистачає місць для хворих на COVID-19. Пацієнтів з коронавірусом доводиться лікувати в коридорах. У медустанові також скаржаться на нестачу медичного персоналу.

Також повідомлялося, що на відео зняли день роботи в реанімації Чернівців. Команда журналістів отримала доступ до інфекційного відділення лікарні, де лежать хворі на COVID-19, і зняла роботу медиків.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: