• Головна
  • Новини
  • Квіти у ямах: Закарпаття вчить як треба Гаранта зустрічати

14.03.2019, 17:22

Квіти у ямах: Закарпаття вчить як треба Гаранта зустрічати

Віоли - перші весняні квіти, з'явилися сьогодні, 14 березня, у ямах посеред вулиць Ардовецька, Персикова та Івана Франка у Виноградові, що на Закарпатті. В такий незвичний спосіб місцеві мешканці прикрасили в'їзди до міста в честь візиту Петра Порошенка.

Про це повідомило видання Голос Карпат. 

"Вздовж маршруту Гаранта на Закарпатті поспіхом латають ями, чистять від сміття узбіччя, вичісують мости - усе в кращих традиціях минулого століття. У Виноградові вирішили приєднатися до всеобласного "марафету" більш креативно, по-новому. Тому якби президентський кортеж йшов своїми шляхами через місто під Чорною горою, то три із чотирьох напрямків були б вкриті квітами, які вже "виросли" в ямах. Не на дорогах, а на шляхах. Наших з вами шляхах", - йдеться в описі акції.

За словами очевидців, автомобілісти не заперечували і навіть допомагали процесу "озеленення" дорожніх ям. Легковими автівками, автобусами і каміонами намагалися об'їжджати квіти, щоб ті довше простояли. На акцію зібрали 100 квіток віол, хоча на покриття всіх вибоїн не вистачило б і тисяч стебел.

Вулиці Ардовецька, Персикова і Франка вибрані не випадково. Тільки Копанська, яка веде в напрямку Хуста, виконує таку ж важливу артеріальну роль для міста. Минулоріч її відремонтували суцільним покриттям. Інші ж три головні шляхи – у аварійному стані. Вони знаходяться на обласному балансі, однак роблять репутаційні втрати саме для міста.

Нагадаємо, як повідомляли місцеві ЗМІ  15 березня передбачається візит Президента України Петра Порошенка на Закарпаття. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: