• Головна
  • Новини
  • Козицький потролив Садового за «неєвропейський» спосіб уникнути карантину вихідного дня

14.11.2020, 15:11

Козицький потролив Садового за «неєвропейський» спосіб уникнути карантину вихідного дня

Очільник Львівської ОДА Максим Козицький прокоментував рішення міського голови Львова Андрія Садового скасувати вихідні для малого і середнього бізнесу в місті, щоб обійти карантин «вихідного дня». Він жартома припустив, що завтра у Львові можуть оголосити про настання 2021 року.

Як зазначив Козицький у своєму дописі у Facebook-сторінці, без дотримання правил і законів Україна не зможе не тільки подолати епідемію, а й збудувати країну за європейськими стандартами.

«Андрій Садовий часто позиціонує себе як мер європейського міста. Мені цікаво, чи поводився б він так само як сьогодні, будучи міським головою умовного Познаня чи Флоренції?», – підкреслив очільник Львівщини.

Також Козицький жартома припустив, що завтра виконком міськради може дозволити переходити вулицю на «червоне» чи оголосити настання 2021 року.

«А можливо, вже завтра рішенням виконкому міста Лева буде дозволено переходити вулицю на червоне світло та тотально порушувати закони? Чи, може, виконком вже завтра оголосить настання 2021 року? Для чого нам чекати 1 січня?», – додав Козицький.

Нагадаємо, напередодні ввечері мер Львова Андрій Садовий заявив, що у місті не буде «карантину вихідного дня», оскільки міськрада зробила суботу й неділю робочими днями.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: