• Головна
  • Новини
  • Конкуренти зі спільним принтером позмагалися за дезінфектори для червоноградських медиків

18.03.2020, 11:27

Конкуренти зі спільним принтером позмагалися за дезінфектори для червоноградських медиків

Пов’язані ТОВ «Лізоформ Медікал» та підприємиця Ганна Сичова розіграли тендер на постачання дезінфекційних засобів для Червоноградської центральної міської лікарні. Обидва учасники подали частину документів з однаковими плямами, що свідчить про підготовку довідок на спільній техніці.

Про це повідомили "Наші гроші. Львів". 

Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій, а ціна переможця «Лізоформ Медікал» була на 48 тис. грн дешевшою (сума договору 634,4 тис. грн).

«Лізоформ Медікал» поставить Червоноградській лікарні приблизно 2,7 тис. дезінфекційних засобів на 634 тис. грн. Найдорожчими в цій позиції є дезінфектор «Лізоформін 3000» (1 л) − 381 грн, «Амісепт» (1 л) – 330 грн та «АХД 2000 гель» (1л) − 201 грн. Ціни на товари відповідають ринковим.

Дезінфектори потрібні для знищення вірусів та інших патогенних мікроорганізмів. Нагадаємо, що для профілактики коронавірусної інфекції COVID-19 підійдуть антисептики, в яких є не менше 60% спирту. Важливо протирати ними руки та поверхні, зокрема, телефон.

Компанія «Лізоформ Медікал» зареєстрована 2008 року в Києві. Її левова частка поділена між ТОВ «Лізоформ» та «Бхп Біо Хелс Фарма Аг» (Швейцарія), кінцевим бенефіціаром є Заза Берадзе. Ще частина поділена між вісьмома українцями, очолює підприємство Ігор Дмитрів. «Лізоформ Медікал» є великим постачальником медичних товарів – лише протягом 2019-2020 років вона отримала відповідних замовлень на 119 млн грн.

Ганна Сичова зареєстрована як підприємець 2013 року в Києві. Починаючи з 2015 року вона брала участь у ста закупівлях, однак востаннє отримувала замовлення ще в тому ж  2015 році.

Конкуренти зустрічаються на торгах вже 63 рази. В основному виграє компанія «Лізоформ Медікал».

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: