13.05.2019, 11:43

«Карпати» вивези нічию з Полтави

«Карпати» у Полтаві зіграли внічию 1:1 з «Ворсклою» і залишилися на 10 сходинці турнірної таблиці, яка передбачає участь у перехідних матчах за право збереження прописки в УПЛ.

Звіт про матч надав Інформаційний центр ФК «Карпати».

До Полтави «зелено-білі» вирушили без Мар’яна Шведа, який покинув розташування «Карапт» та приєднався до своєї нової команди – шотландського «Селтіка». Якщо говорити відверто, то в цьому матчі «левам» бракувало свого найкращого бомбардира. 

Господарі з перших хвилин матчу заволоділи ініціативою, однак, у дебюті зустрічі гострих моментів жодна з команд не створила. Минала 15-та хвилина поєдинку, коли Андрій Бусько поблизу власного штрафного збив Скляра, подарувавши полтавчанам стандарт з хорошої позиції. «Ворскла» таким подарунком не знехтувала: Ребенок прямим ударом поцілив у дальній кут та відкрив рахунок у грі – 0:1.

Перший по-справжньому гольовий епізод «Карпати» створили на 26-ій хвилині: Франціско Ді Франко промчався лівим флангом та віддав передачу до штрафного майданчика на Понде. Нападник прийняв м’яча і з розвороту пробив – круглий пролетів повз дальню стійку. До завершення першого тайму суперники ще раз обмінялись моментами. Доволі небезпечно з дальньої відстані пробив Гіоргадзе – м’яч пролетів трохи вище воріт. Невдалим був й удар Йоди, який, обігравши опонентів, цілив у ближній кут, але пробив занадто легко. Не продемонструвавши яскравого футболу в першій половині матчу, команди пішли на перерву за мінімальної переваги господарів. 

В другому таймі гра«Карпат» відчутно змінилися. У власних володіннях «зелено-білі» діяли надійніше і попереду теж почали створювати моменти. Спочатку непогану нагоду зрівняти рахунок мав Ді Франко, який пробивав з лінії штрафного – Ткаченко витягнув м’яча з-під поперечки! А вже за мить момент виник у Понде, який обіграв захисника та пробив у дальній кут – цей удар голкіпер також відбив. На добиванні першим був Онла, але м’яч вперто оминув ворота.

Все ж наприкінці матчу «Карпати» зрівняли рахунок, розігравши хорошу комбінацію. Онгла з лівого флангу подав до штравного, де Ді Франко головою скинув мяча на дальнюю стійку, а Роман Дебелко в підкаті замкнув передачу – 1:1!

28-й тур. 12.05.2019, 19:30. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. 1 419 глядачів. Похмуро, дощ. +19°С

Арбітр – Сергій Бойко (Іванків, Київська обл.).

Асистенти арбітра: Тарас Клименко (Київ), Олександр Дашко (Вишгород, Київська обл.).
Четвертий арбітр – Юрій Іванов (Маріуполь, Донецька обл.).

Делегат ФФУ – Віктор Безрук (Луганськ).
Спостерігач арбітражу – Євген Абросимов (Одеса).

«ВОРСКЛА»: Ткаченко, Гіоргадзе, Скляр, Шехіч (Кобахідзе, 68), Шарпар, Карека, Чеснаков, Сапай, Саків (Кане, 63), Ребенок, Петровіч (Мисик, 89).
Запасні: Шуст, Пердута, Коломоєць, Даллку.
Головний тренер – Віталій Косовський.

«КАРПАТИ»: Кучинський, Бусько (Мякушко, 69), Папа, Мегреміч, Мірошніченко, Сандохадзе (Дебелко, 79), Йода, Кльоц, Онгла, Ді Франко, Понде.
Запасні: Пеньков, Федецький, Слива, Ковтун, Толочко.
Головний тренер – Фабрі Гонсалес.

Голи: Ребенок, 15 – Дебелко, 88.

Попередження: Шарпар, 24, Шехіч, 65 – Сандохадзе, 34, Ді Франко, 54, Мегреміч, 85.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: