06.05.2019, 12:42

«Карпати» вдома програли матч на виживання

Львівські «Карпати» вдома з рахунком 1:2 поступилися «Арсенал- Київ». Звіт про матч пропонує Інформаційний центр ФК «Карпати».

Зустріч з «Арсеналом» мала доволі серйозний характер для підопічних Фабрі Гонсалеса. Оскільки «Олімпік», основний конкурент за дев’яте місце, зіграв внічию із «Ворсклою», у «зелено-білих» з’явився шанс покинути зону перехідних матчів. А для цього потрібно було обігрувати киян.

Перший тайм розвивався не за найкращим сценарієм для господарів поля – уже на 10-й хвилині кияни повели в рахунку. Після закидання в штрафний, Авагімян залишився без опіки захисників «Карпат» і спокійно віддав передачу на Вакуленка, який відправив м’яча у порожні ворота. «Зелено-білі» миттєво відповіли своєю атакою, яка завершилась ударом Шведа з центру штрафного – штанга! Згодом вінгер львів’ян своїми ударами ще не раз змусив понервувати гравців «Арсенала», однак, круглий так жодного разу й не потрапив у ціль. 

Наприкінці тайму хороший момент був у Йоди, який з 20-ти метрів цілив у ворота, але натомість відправив м’яча прямо в руки Підківці. Врятував голкіпер свою команду й після небезпечного удару від Мякушка – круглий вже летів у ближній кут воріт, але Роман в падінні перевів його на кутовий. Завершився тайм для «зелено-білих» на невтішній ноті, однак не лише через рахунок. Отримавши червону картку, завчасно покинув поле один з найактивніших гравців львів’ян – Мар’ян Швед.

Перебуваючи у меншості, карпатівці не полишали спроб відновити паритет. Знову момент виник у Йоди, втім його удару забракло точності. Трохи вище воріт пролетів м’яч й після удару головою у виконанні Гуцуляка, який тільки-но з’явився на полі. В політ над перекладиною відправив круглого і Мартін Онгла. Потім події розвивалися вже за звичним для «левів» сценарієм: не реалізувавши чимало моментів, «Карпати» пропустили вдруге. Дубінчак подав м’яча на дальню стійку, де Ковпак завдав точного удару – 0:2!

Лише пропустивши вдруге, карпатівці спромоглися на гол. Після навісу з кутового Онгла завдав точного удару головою по воротах Підківки. А вже за хвилину ударом головою Гуцуляк міг зрівнювати рахунок, та кіпер прибрав м’яча до рук. Господарі продовжували тиснути киян, проте, до небезпечних моментів справа не доходила. Задля того, щоб здобути бодай очко «зелено-білим» знову не вистачило одного гола.

27-й тур. 05.05.2019, 17:00. Львів, стадіон «Україна». 1 650 глядачів. Похмуро, дощ. +11°С

Арбітр – Олександр Омельченко (Слов’янськ, Донецька обл.).

Асистенти арбітра: Олександр Корнійко (Миргород, Полтавська обл.), Андрій Єремєєв (Миколаїв).
Четвертий арбітр – Віктор Копієвський (Кропивницький, Кіровоградська обл.).

Делегат ФФУ – Анатолій Савчук (Луцьк).
Спостерігач арбітражу – Володимир Петров (Харків).

«КАРПАТИ»: Кучинський, Мегреміч, Папа, Сандохадзе (Мірошніченко, 62), Бусько (Понде, 46), Кльоц, Онгла, Ді Франко, Мякушко, Швед, Йода (Гуцуляк, 62).
Запасні: Пеньков, Слива, Нестеров, Харжевський.
Головний тренер – Фабрі Гонсалес.

«АРСЕНАЛ-КИЇВ»: Підківка, Жичиков, Вакуленко, Башлай, Дубінчак, Оріховський, Танковський (Ліпартія, 73), Кадимян, Авагімян (Сагуткін, 26), Калітвінцев, Гаетан (Ковпак, 64).
Запасні: Будюк, Осман, Мудрик, Домбровський.
Головний тренер – Ігор Леонов.

Голи: Онгла, 82 – Вакуленко, 10, Ковпак, 74.

Попередження: Йода, 11, Швед, 11, Ді Франко, 45, Мегреміч, 90+5 – Танковський, 45, Башлай, 45+4, Оріховський, 74.

Вилучення: Швед, 45+3 (друге попередження).

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: