31.01.2021, 16:10

Громади Львівщини створюватимуть власні бренди

Про це заявив виконавчий директор Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини" Андрій Якимів під час Стратегічної сесії Львівської обласної ради.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради, передає "Еспресо.Захід".

"Важливим напрямком, який би ми хотіли розвивати на наших  територія – це  створення власного бренду та промоція громад, розвиток регіональних  інформаційних ресурсів, фестивалі, спортивні змагання, просування місцевої крафтової продукції,  молодіжні простори. Ми прагнемо цікавих креативних ідей та проєктів від громад, конструктивного діалогу та комунікації. Впевнений, у нас все вийде", –  заявив Андрій Якимів.

Аби місцеві громади могли залучати інвесторів, Асоціація спільно з громадами створить спеціальну інвестиційну мапу та інвестиційний паспорт громад. Крім того, в області працюватимуть над створенням кластерів аграрного та туристичного розвитку.

"Безперечно важливим напрямком нашої діяльності буде міжнародне співробітництво. Ми ставимо за мету навчити наші громади шукати і знаходити кошти, працювати з міжнародними донорами та реалізовувати проєкти на місцях, в тому числі й завдяки європейським грантам", – каже Андрій Якимів.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: