• Головна
  • Новини
  • «Говорить великий Львів» дебютував в ефірі телеканалу ZIK

23.05.2019, 10:07

«Говорить великий Львів» дебютував в ефірі телеканалу ZIK

Головний розмовний майданчик Західної України – телепроект «Говорить великий Львів» відтепер щочетверга виходитиме у прямому ефірі на телеканалі ZIK. Про це повідомила прес-служба НТА.

Ток-шоу є своєрідним «голосом» найбільшого україномовного міста у світі. Унікальний tv-hub щотижня збирає авторитетних експертів для обговорення найактуальніших і найгостріших тем в українському суспільстві. Серед гостей телевізійного проекту - народні обранці, провідні політологи, економісти, журналісти, лідери думок та політичні експерти.

Чи буде Галичина в опозиції до всієї країни? Яким шляхом країна піде найближчих п’ять років? Зе-політика - свято демократії чи реванш Росії? Усі відповіді на ці та інші запитання  – у головному політичному ток-шоу Західної України.

Говорить ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВ у прямому ефірі дивіться щочетверга о 19:15 на телеканалах ZIK та НТА, а також на фейсбук сторінці та ютуб-каналі телепроекту, а також в ефірі найпопулярніших інтернет-спільнот України.

Телебачення  у новому необмеженому форматі, у якому кожен глядач може стати учасником дискусії.

Інформація про ведучих проекту. У 2014-2016 рр. Віталій Крутяков та Наталія Струк були редакторами та ведучими аналітично-підсумкової програми «Погляд на тиждень» на телеканалі ZIK. У 2016-му почали працювати на львівському телеканалі НТА, де Наталія Струк зайняла посаду головного редактора, а Віталій Крутяков став креативним продюсером. На НТА нова команда під їхнім керівництвом повністю переформатувала програмну сітку, запустила нові проекти, оновила логотип та концепцію телеканалу.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: