06.12.2019, 09:52

Головою Радехівської РДА став Степан Рудницький

5 грудня Президент України Володимир Зеленський своїм розпорядженням за № 462/2019-рп призначив головою Радехівської районної державної адміністрації 41-річного Рудницького Степана Віталійовича. До цього Степан Рудницький працював керівником апарату Дрогобицької РДА.

Новий очільник Радехівської РДА, як зазначено у його декларації, поданій до НАЗК, є власником двох квартир у Дрогобичі, будинком в селі Урич Сколівського району та декількома земельними ділянками. У його дружини також є квартира у Стрию, - про це пише Леополіс

Із транспортних засобів у Рудницького – легковий автомобіль марки «Daewoo Lanos» 2002 року впуску.

Окрім того, як інформує НАЗК, Степан Рудницький має стосунок до компаній ТзОВ «Партнерпроектбуд» та ТзОВ «Юлмаксбуд», які у продовж 2017-2019 років виграли 41 тендер, зокрема перша – 31 тендер на загальну суму 11 600 311,36 грн, друга – 10 тендерів на загальну суму 2 549 972,62 грн.

До речі, Степан Рудницький став вже четверним очільником у числі новопризначених голів районних держадміністрацій Львівщини.

Нагадаємо, 28 листопада Андрій Марко очолив Пустомитівську РДА, а 2 грудня Президент Володимир Зеленський призначив Василя Маркевича головою Золочівської РДА, а Богдана Гуменюка - головою Перемишлянської РДА.

Фото - dyvys.info/

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: