• Головна
  • Новини
  • На Радехівщині завершують будівництво 13-кілометрового газопроводу

09.12.2020, 15:30

На Радехівщині завершують будівництво 13-кілометрового газопроводу

У селі Сушно на Радехівщині завершується будівництво газопроводу. На сьогодні підрядна організація вже виконала 60% від загального обсягу робіт. Довжина газопроводу високого та середнього тиску становить майже 13 км.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

«Впровадження цього об’єкту дасть можливість забезпечити газопостачанням село Сушно, у якому проживає понад 500 мешканців», - пояснює директор департаменту житлово-комунального господарства Назар Романчук.

Загальна кошторисна вартість проєкту із газифікації села – 6 млн 528 тис. грн.

Фінансування проєкту здійснюється за рахунок коштів обласного і місцевого бюджетів. У 2020 році на виконання робіт за проєктом передбачили виділення коштів у сумі 4 млн 488 тис. грн.

Зазначимо, газопровід до села Сушно будують в рамках Програми газифікації населених пунктів Львівської області на 2018 – 2020 роки.

Загалом у 2020 році Програмою передбачено виконання робіт на 5 об’єктах у с. Костенів, с. Білка, с. Брюховичі Перемишлянського району, с. Сушно Радехівського району, с. Блажів Самбірського району, с. Пристань Сокальського району та с. Вовче Турківського району.

На сьогодні вже завершено роботи на 2 об’єктах («Підвідний газопровід до с. Костенів, с. Білка, с. Брюховичі Перемишлянського району» та «Будівництво підвідного розподільчого газопроводу середнього тиску від м. Турки до с. Вовче Турківського району (перша та друга черги).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: