23.03.2020, 14:04

Гендиректор АТБ пояснив причини стрибка цін у мережі

Ціни в мережі магазинів "АТБ-маркет" на продукти борщового набору, антисептики та інші товари піднялися через те, що зросли відпускні ціни не тільки для мережі "АТБ-маркет", а й для інших торговельних мереж.

Про це повідомив голова Ради директорів, генеральний директор корпорації "АТБ" Борис Марков у Facebook.

"Хочу для вас розставити всі крапки над " і " в питанні зростання цін на продукти харчування, а також товари першої необхідності в супермаркетах торгової мережі АТБ та у всій мережевій роздрібній торгівлі. Як ви могли помітити, в останні дні в наших магазинах дійсно подорожчали деякі продукти з так званого борщового набору, антисептики та деякі інші товари. Однак не варто вбачати в цьому прагнення додаткового заробітку. Причина подорожчання криється в тому, що найбільші постачальники істотно підвищують відпускні ціни. Причому не тільки дл нашої торговельної мережі, а й для інших операторів українського ринку рітейлу", - повідомив Марков.

За його словами, це пояснюється значним зростанням затрат на виробництво продукції, пов'язаним з карантинними заходами і суворими обмеженнями, а також зі зміною цін на всі імпортні складові собівартості товару (пов'язано з девальвацією гривні).

"Зі свого боку ми змушені приймати ці переоцінки. Це необхідно для стабільної роботи більш як тисячі наших магазинів і безперебійної поставки гарантовано якісних продуктів до вашого столу. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб наші клієнти завжди могли отримати те, за чим прийшли в магазин. І за мінімально можливою ціною. Компанія "АТБ-Маркет" працює з мінімальною націнкою", - стверджує керівник "АТБ-маркет".

При цьому він запевняє, що компанія докладає всіх зусиль, щоб забезпечити стабілізацію зростання цін з боку постачальників продуктів і товарів першої необхідності.

"Ми концентруємо всі наші сили і ресурси на те, щоб допомогти своїм клієнтам максимально комфортно пережити загрозу коронавірусної інфекції і пов'язаний з нею карантин", - підсумував Марков.

Як повідомлялося, з 12 березня в Україні запроваджено карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції і для недопущення її поширення. Він триватиме три тижні - до 3 квітня.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: