• Головна
  • Новини
  • Екс-генпрокурор Рябошапка зробив заяву про своє повернення

31.03.2021, 09:50

Екс-генпрокурор Рябошапка зробив заяву про своє повернення

Колишній генеральний прокурор України (з 29 серпня 2019 - по 5 березня 2020 року) Руслан Рябошапка натякнув про своє повернення на пост глави Офісу генпрокурора.

Про це він розповів в програмі Роксани Руно на Апостроф ТВ "Все по бєспрєдєлу".

"Ми повернулися. Разом з колегами Олександром Данилюком (міністр фінансів в 2016-2018 роках і секретар РНБО в 2019 році -" Апостроф ") і Павлом Клімкіним (міністр закордонних справ в 2014-2019 роках -" Апостроф ") ми організували Центр національної стійкості і розвитку і почали активно працювати. Ми пропонуємо владі наші ідеї по боротьбі з корупцією, про те, як продовжити реформу прокуратури, яка забуксувала. Головне, щоб влада чули і хотіли працювати, а не імітувати діяльність ", - розповів Рябошапка.

За словами Рябошапки, діяльність Центру полягає в прогнозуванні та моделюванні рішень влади з метою уникнення кризових ситуацій між гілками влади, в результаті прийняття політичних рішень, як, наприклад скасування президентом Зеленським указу про призначення суддів Конституційного суду.

"Ящик Пандори відкрили у вересні - Конституційному суду не треба було чіпати указ про призначення Артема Ситника на посаду директора НАБУ. Ось таким чином це зло повернулося до них. З самим правом тут мало спільного, але можливо таким чином президент готується до того, щоб скасувати свій указ про призначення Ірини Венедиктової на посаду генерального прокурора і реалізувати мої слова, сказані в парламенті, про те, що я повертаюся, - заявив Рябошапка.

Фото - patrioty.org.ua

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: