10.01.2020, 17:17

EasyPay запустила віртуальні платіжні картки

Платіжна система EasyPay випустила віртуальну платіжну картку. Картка прив'язана до номера користувача та його аккаунта в EasyPay.

Про це на запит Укрінформу повідомили в компанії EasyPay.

"Наприкінці грудня у нас з'явилася віртуальна картка. Віртуальна карта EasyPay не має номера, терміну дії та CVV2 / CVC2-коду. Ідентифікація карти відбувається за номером телефону, під яким зареєстрований користувач в EasyPay. Таким же чином (за номером телефону) відбувається і поповнення віртуальної карти, грошові перекази на віртуальну карту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що віртуальная карта випущена спільно з національною платіжною системою «Простір». Її можна використовувати для оплати послуг онлайн в додатках EasyPay для iOS і Android.

Карта має функціонал віджета для візуального відображення статистики витрат і поповнень. Зокрема, можна бачити повну історію витрат у розрізі категорій послуг і історію нарахувань кешбека.

З віртуальною картою можна оплачувати без комісії будь-які послуги EasyPay (крім фінансових послуг і поповнення мобільних рахунків) і отримувати кешбек з можливістю виведення коштів (на групи категорії послуг та на окремі послуги).

Поповнвати карту можна готівкою в терміналах EasyPay, картою будь-якого банку на сайті easypay.ua або в додатку EasyPay, іншою віртуальною картою EasyPay (через сайт і додатки).

Як повідомлялось, система прийому платежів EasyPay працює на ринку України з 2007 року.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: