07.09.2019, 08:28

Доба в ООС: 11 ворожих обстрілів обійшлися без втрати

За минулу добу окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

“06 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 11 разів порушили режим припинення вогню”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 10 обстрілів позицій об'єднаних сил: двічі поблизу ПАВЛОПОЛЯ – з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї; тричі в районі ВОДЯНОГО – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; поблизу ЛЕБЕДИНСЬКОГО – з артилерійських систем калібру 122 мм, міномета калібру 120 мм; неподалік ГРАНІТНОГО – з артилерійських систем калібру 122 мм; поблизу КРАСНОГОРІВКИ – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; двічі неподалік НОВОТРОЇЦЬКОГО – з автоматичного гранатомета, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 1 обстріл позицій об'єднаних сил: поблизу Оріхового – з гранатометів різних систем.

За минулу добу втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: