• Головна
  • Новини
  • До Львова знову прибув хірург Фузайлов: вже врятовано понад 60 дітей

26.09.2019, 08:29

До Львова знову прибув хірург Фузайлов: вже врятовано понад 60 дітей

25 вересня голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся із професором Гарвадської медичної школи Геннадієм Фузайловим та його колегами, які прибули на Львівщину задля допомоги постраждалим від опіків дітям.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Очільник області висловив вдячність за допомогу та безкоштовні операції проведені американськими лікарями, вагомий внесок у  благодійну і громадську діяльність в Україні.

«За останні 14 років ви врятували життя понад 60-ти дітей з різних куточків України. І продовжуєте свою безкорисливу працю, яка є надзвичайно важлива для нашої країни та області зокрема. Ваші фахівці демонструють високу кваліфікацію і я сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю із Львівщиною»,- зазначив Маркіян Мальський.

Також голова Львівської ОДА наголосив на важливості обміну досвідом з українськими фахівцями, що забезпечить покращення якості надання медичних послуг пацієнтам та допоможе надати кваліфіковану допомогу дітям з опіковими травмами в Україні, зокрема на Львівщині.

«Ми зацікавлені, щоб допомогти якомога більшій кількості дітей. Також, це велика можливість для українських спеціалістів здобути важливий досвід», - підкреслив готовність до співпраці Геннадій Фузайлов.

Також американські лікарі зазначили, що в майбутньому готові запрошувати українських спеціалістів на навчання закордон у напрямку надання допомоги дітям з опіковими травмами.

В межах зустрічі українські медики відзначили, що благодійна справа американських лікарів, окрім порятунку життів, вже сьогодні якісно впливає на медицину області та України. Зокрема, отриманий від американських колег досвід із застосування нових технологій, сьогодні вже перебирають інші області.

Зазначимо, що це вже 9-й благодійний візит лікаря Фузайлова і його команди до Львова.  Щоразу вони оперують 40-60 дітей з різними травмами і кілька сотень консультують. Окрім американських медиків, також із маленьким пацієнтами працюють медичні працівники: хірурги, анестезіологи та медсестри української клініки.

Візит відбувається в межах проекту «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» у співпраці Медичного центру Medicover з Гарвардською медичною Школою.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: