• Головна
  • Новини
  • «Дніпро» переміг «Донбас» на старті фінальної серії УХЛ

03.04.2019, 16:48

«Дніпро» переміг «Донбас» на старті фінальної серії УХЛ

У Дружківці на льодовій арені «Альтаїр» відбувся перший матч фінальної серії плей-офф чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-матч, повідомив офіційний сайт УХЛ.

Чинний чемпіон країни, донецький «Донбас», приймав дебютанта, херсонський «Дніпро».

Перший період матчу відбувся у безгольову мовчанні - команди акуратно грали як в нападі, так і в обороні, не форсуючи подій, і результат - нулі на табло.

Другу 20-хвилинку «Дніпро» виграв з перевагою в одну шайбу - Кирило Бондаренко з передачі Олексія Янишевського закинув першу шайбу «Дніпра» в фіналі і вивів гостей вперед. У час, що залишився до кінця періоду, команди результативними діями не відзначилися, але показали яскраву і безкомпромісну боротьбу з безліччю гольових моментів.

Третій період поєдинку подарував глядачам арени «Альтаїр» справжню інтригу, яка трималася до завершення 20-хвилинки. Обидві команди створювали загрозу біля воріт опонентів - спочатку Віктор Захаров зрівняв рахунок і повернув свою команду в гру. Однак, «Дніпро» в цій зустрічі показав свій характер - Андрій Жвачкін за 5 хвилин до кінця періоду закинув переможну шайбу у ворота Дьяченка.

2:1 на користь «Дніпра», який вийшов вперед у дебютному матчі фінальної серії чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-матч. Наступний поєдинок команди проведуть також на «Альтаірі» 4 квітня, початок зустрічі о 18.30.

«Донбас» - «Дніпро» 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

Рахунок в серії: 0:1

Шайби: 0:1, Бондаренко (Янішевський, Дунаєв), 27:13; 1:1, Захаров (Нікіфоров), 46:46; 1:2, Жвачкін (Шулешов, Ромащенко).

Донбас: Дьяченко (Костенко); Сильницький - Романенко, Гончаров - Ігнатенко, Жовнір - Григор'єв, Александров - Мартинюк; Лялька (А) - Мазур - Коренчук (А), Манукян - Захаров (К) - Нікіфоров, Пуголовкін - Кузьмик - Костіков, Мостовий - Воронін - Денискін.

Дніпро: Петров (Сурканов); Бєлоусов (А) - Шулешов, Пугачов - Матвієнко, Декало - Матусевич, Зик -; Золотухін - Ромащенко (А) - Жвачкін (К), Бондаренко - Дунаєв - Янішевський, Коваленко - Сірченко - Макарицький, Брага - Целогородцев - Тимченко.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: