• Головна
  • Новини
  • Директорку ринку у Львові оштрафували на 34 тисячі за порушення карантину

14.04.2020, 13:11

Директорку ринку у Львові оштрафували на 34 тисячі за порушення карантину

Галицький районний суд Львова визнав винною директорку ПП «Захід-Ценз» (ринок «Добробут») Анастасію Богданову за порушення карантину. Оскільки на ринку одночасно перебували більше 20 людей, її оштрафували на 34 тис. грн.

Як вказано у постанові суду, 20 березня директорка ринку допустила перевищення дозволеної кількості людей на території ринку. Йдеться про те, що на ринку «Добробут» у центрі Львова одночасно перебували більше 20 людей, пише Zaxid.net.

Директорка ринку Анастасія Богданова у суд не з’явилась, однак надала письмові пояснення. Вона заявила, що про встановлення міськрадою обмеження щодо кількості відвідувачів на ринку її повідомили телефоном приблизно за дві години до проведеної перевірки. Також запевняє, що надала розпорядження службі охорони щодо обмеження пропуску покупців.

Суддя Людмила Фролова визнала Анастасію Богданову винною у порушенні карантину та оштрафувала на 34 тис. грн. На рішення суду ще може бути подана апеляція.

Нагадаємо, за рішенням міської комісії ТЕБ і НС на територію ринків Львова не можна впускати понад 10 відвідувачів одночасно. Усі продавці мають бути забезпечені масками, рукавицями та антисептиками.

Фото Діло
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: