• Головна
  • Новини
  • Державне підприємство «Санаторій «Моршинкурорт» працює за звичним графіком

21.12.2020, 16:06

Державне підприємство «Санаторій «Моршинкурорт» працює за звичним графіком

У січні державне підприємство «Санаторій «Моршинкурорт» працює за звичним графіком, без жодних порушень карантинних вимог.

«Посилення карантинних заходів, яке в Україні планують ввести у січні, не стосуватиметься санаторно-курортних закладів та обмеження руху транспорту, - наголосив Юрій Холод заступник голови облдержадміністрації. - Пропоную провести анонсований локдаун на оздоровчих курортах Львівщини. Придбавши путівку, ви зробите добре собі, а також підтримаєте санаторно-курортну галузь нашого регіону».

За словами заступника директора з реалізації санаторно-курортних послуг та маркетингу Миколи Фурманюка, проживання, прийом мінеральної води, харчування, діагностика та лікування відпочивальників на «Моршинкурорті» проводять у різних корпусах. Це дає можливість надавати послуги та забезпечити потреби гостей, уникаючи скупчень.

«Також в умовах пандемії ми забезпечуємо послуги санаторно-курортного лікування осіб, потерпілих від нещасних випадків на виробництві, та реабілітаційного лікування застрахованих осіб за кошти Фонду соціального страхування, який відновив фінансування цих путівок», - зазначив  Микола Фурманюк.

Як відомо, «Моршинкурорт» спеціалізується на захворюваннях печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, покращує загальний стан організму. Моршинські лікарі запевняють, що навіть 10-денне перебування на курорті, допоможе відновити та підтримати імунітет. Ви наситите свій організм корисними біологічно активними речовинами - фітонцидами, які пригнічують розвиток бактерій, а чисте лісове повітря збадьорить і підтримає святковий настрій.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: