• Головна
  • Новини
  • Депутат звинуватив керівництво Львівської облради у взаємних маніпуляціях

28.05.2019, 12:52

Депутат звинуватив керівництво Львівської облради у взаємних маніпуляціях

Депутат Львівської обласної ради Ярослав Качмарик (від ВО «Батьківщина») вважає ситуації, що склалась у найвищому органі місцевого самоврядування кризою.

Про це він заявив під час пленарного засідання, коментуючи взаємні звинувачення голови Львівської облради Олександра Ганущина та його заступника Володимира Гірняка, передає кореспондент WN.

«Криза у Львівській обласній раді буде вирішуватись із приходом (нової) президентської влади на Львівщину, як і восени – на виборах обласних та місцевих Рад в Україні, вважає депутат. Відтак наголосив, що «проблема цієї кризи у тому, що об’єднання депутатів у цій залі було не політичним і не ідеологічним, а іншим».

«Не можна казати «я опозиції і не триматись за владу". Так, як сьогодні у цій сесійній залі робить Олександр Ганущин. Не можна маніпулювати, кажучи: «Заступник голови обласної ради працює погано, а я – добре». Таку маніпуляцію робив пан Олександр, коли замінювали Парасковію Дворянин. Не можна казати: «Я працюю добре як заступник, а голова обласної Ради працює погано». Таку маніпуляцію зараз робить Володимир Гірняк», переконаний Ярослав Качмарик .

«Не можна маніпулювати людьми, - наголосив депутат від «Батьківщини», - вони змінять усе, в тім числі й обласну Раду. Бо наша сесія вже стає нецікавою для простих людей – хіба для кулуарів. Нас ніхто вже навіть не пікетує. Тому що ми не говоримо сьогодні про актуальні проболеми, про які говорять сьогодні у Києві, а вирішуватися мають у Львові. І якщо їх не вирішуватиме ця сесійна зала, то їх вирішать люди в інший спосіб».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: