• Головна
  • Новини
  • Чоловіка отримав 1,5 року в'язниці за крадіжку "кіндер-сюрпризів"

26.11.2019, 18:41

Чоловіка отримав 1,5 року в'язниці за крадіжку "кіндер-сюрпризів"

У Миколаєві чоловік вкрав 15 "кіндерів" і був засуджений до тюремного ув'язнення, так як раніше вже був судимий за крадіжку їжі.

Чоловікові призначили покарання у вигляді півтора року позбавлення волі за крадіжку 15 "кіндер-сюрпризів". Про це свідчить вирок Заводського районного суду Миколаєва, опублікований у вівторок, 26 листопада, передає Кореспондент.

У суді обвинувачений розповів, як ще в лютому 2017 року його зайшов в один із супермаркетів за покупками. Він запевняв, що коли побачив солодощі, то вирішив пригостити ними дітей, які були на вулиці, але оскільки у нього не було грошей, то він вкрав товар.

Варто зазначити, що у цього чоловіка вже була низка судимостей за аналогічні злочини.

У 2018 і 2019 роках його три райсуди в Миколаєві визнали винним у крадіжках із супермаркетів п'яти упаковок ковбаси, трьох пачок кави і 15 плиток шоколаду.

У результаті суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), призначивши покарання у вигляді року позбавлення волі. А з урахуванням поглинання менш суворого покарання більш суворим покаранням, йому в підсумку призначили один рік і шість місяців тюремного терміну.

Нагадаємо, що раніше німецьких студенток засудили за "крадіжку" з мусорки. Дівчат визнали винними в крадіжці через те, що вони взяли їжу зі сміттєвого бака біля магазину.

Також повідомлялося, що киянці загрожує до п'яти років за крадіжку вершкового масла в магазині. Жінка винесла із супермаркету вершкового масла на суму близько 1500 гривень. Підозрювана вже притягалася до кримінальної відповідальності.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: