• Головна
  • Новини
  • Через проблеми з транспортом завтра жителі Рудно перекриють дороги

02.10.2020, 17:25

Через проблеми з транспортом завтра жителі Рудно перекриють дороги

Завтра, 3 жовтня, з 9:00 жителі смт Рудно перекриватимуть шлях Західного обходу Львова. Люди ходитимуть пішохідним переходом з вимогою відновити 28 маршрут у повному обсязі – 18 машин

Про це  пише Galnet

Також вимагатимуть запуску на цей маршрут низькопідлогових автобусів. Перші півтори години люди чергуватимуть 5-хвилинні перекриття пішохідного переходу 10-хвилинними пропусками машин. Протест контролюватиме поліція.

 «Перепрошуємо перед мешканцями за незручності, але ми не маємо іншого вибору, наші звернення просто ігнорують. Ми даємо час на доїзд пану Садовому або пані Маруняк. Це дві людини, яких ми хочемо бачити. Бо минулого разу до нас приїхав пан Одинець і просто знущався з наших людей. Нічого не вирішили, нічого не зробили, тільки дали нам маршрутку “ - розповіла виданню мешканка Рудно Оксана Вишневич.

 Йдеться, зокрема про Старе Рудно, район семінарії та дач. Пані Оксана розповідає: спочатку в Управлінні транспорту Львівської міської ради пояснювали відсутність низькопідлогових автобусів і малу кількість одиниць транспорту поганим станом вулиці Вербицького. Тепер, каже жінка, там майже завершили ремонт.

"Проте досі курсує маленька маршрутка №28 за таким графіком дві години зранку і дві години ввечері. Зараз карантин, у школах різні години навчання. Одні школярі йдуть на уроки о 8:45, інші на 9:20, на 3-4 урок, потім друга зміна. Школа працює фактично з 7 ранку до 7 вечора і навіть учителі не можуть туди дібратися. На гуртки і до репетиторів ми ходимо пішки. Вдень ця маршрутка не ходить. У неділю у неї вихідний, у державні свята також. Цей маршрут як примара. Він ніби є, а ніби його і немає. Я працюю в екстреній медичній “, - пояснює  Оксана Вишневич.

Жінка додає: якщо за півтори години завтра мер Львова чи заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк не приїдуть на зустріч із протестувальниками, дорогу перекриють повністю. А якщо ця акція не приверне до проблеми достатньо уваги, в один із найближчих буднів перекриватимуть і пішохідний перехід перед АТП-1.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: