• Головна
  • Новини
  • Через коронавірус померло подружжя переселенців: сиротами залишилися 13 дітей

30.03.2021, 11:12

Через коронавірус померло подружжя переселенців: сиротами залишилися 13 дітей

Через коронавірус померли Володимир та Діана Родікових, які заснували дитячий будинок сімейного типу, що функціонував на Київщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті КОДА.

"У березні цього року Володимир разом з дружиною через ускладнення, спричинені коронавірусною інфекцією, були госпіталізовані до Васильківської центральної районної лікарні. На жаль, лікарям не вдалося врятувати подружжя. 20 березня 2021 року пішов з життя Володимир Володимирович. Діана Анатоліївна в критичному стані була переведена з Василькова до реанімації Олександрівської клінічної лікарні міста Києва, де 29 березня також померла", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Володимир та Діана Родікови виховували 13 дітей: п’ятьох рідних та 8 всиновлених. Зараз діти влаштовані до Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Сезенків”. Після проходження соціально-психологічної реабілітації Служба у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації прийме рішення щодо їх подальшого влаштування, максимально сприяючи, щоб вони залишилися разом.

Дитячий будинок сімейного типу Родікових на Київщині було влаштовано в 2014 році. Сюди багатодітна родина переїхала з Макіївки через початок війни.

Тимчасово будинок був розташований у Києво-Святошинському районі Київської області. В 2017 році держава допомогла родині купити будинок у селі Липовий Скиток в Васильківському районі, де відтоді вони й мешкали.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: