• Головна
  • Новини
  • Будівництво пункту пропуску в Нижанковичах на польському кордоні мають розпочати 2021 року

26.11.2020, 13:21

Будівництво пункту пропуску в Нижанковичах на польському кордоні мають розпочати 2021 року

Автомобільний пункт пропуску через кордон Нижанковичі – Мальховичі будуватимуть у наступному році. Вартість робіт – 109 мільйонів злотих. Запланований термін реалізації проекту 4 роки.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Форуму розвитку Перемишля, - повідомила пресслужба Львівської ОДА.

“В межах реалізації проекту, що ініціював Воєвода Підкарпатський 19 травня 2020 року визначили інвестора для будівництва автомобільного переходу в Мальховіце. Найвигіднішу пропозицію отримали від фірми PROKOM Construction Sp. z o.o, яка буде відповідальною перед замовником (Воєводою Підкарпатським) за організацію і координацію всіх сторін проекту. Черговим кроком є оголошення тендеру на будівельні роботи. Відбудеться це орієнтовно в наступному році”, - йдеться на Фейсбук-сторінці Форуму розвитку Перемишля.

Зазначимо,   у межах українсько- польського проекту «Пантера – Транспорт у районі Перемишля та Нижанкович за спадщину співпраці» до майбутнього пункту пропуску через державний кордон Нижанковичі – Мальховичі відремонтували майже 13 кілометрів доріг.

“Проект реалізовували упродовж трьох років спільно з Асоціацією органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати – Україна" за фінансової підтримки Європейського союзу. Загальний бюджет  – 2, 5 млн євро.  Для Львівщини скерували понад 844 тис євро. Для успішного завершення проекту ми виділили цього року майже 12 млн грн з обласного бюджету”, - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

У прикордонному селі Нижанковичі  на Старосамбірщині відремонтували 6 доріг протяжністю 3,7 км доріг. Це вулиці Гагаріна та Лесі Українки з прилеглими до них Першотравневою, Сонячною, Шкільною та Франка.  Дороги облаштували бруківкою, освітленням та системою відеомоніторингу.

Ще 8,7 км місцевих доріг реконструювали у Перемишльському повіті.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: