• Головна
  • Новини
  • "Богдан" поставить Хмельницькому 10 автобусів та 10 тролейбусів

27.05.2019, 16:33

"Богдан" поставить Хмельницькому 10 автобусів та 10 тролейбусів

Автомобільна компанія "Богдан Моторс"(Київ), що входить в корпорацію "Богдан", домовилася з Хмельницькою міською радою про постачання 10 тролейбусів "Богдан Т70117" і 10 автобусів "Богдан А70132" на суму майже 10 млн гривень.

Про це Українським Новинам повідомив прес-секретар "Богдана" Сергій Красуля.

"Загалом згідно з підписаним договором між ДП "АСЗ №1" АТ "АК "Богдан Моторс" і ХКП "Електротранс" місто Хмельницький отримає 10 автобусів "Богдан А70132" і 10 тролейбусів "Богдан Т70117", 5 з яких будуть мати до 20 км запасу автономного ходу, що дозволить з'єднати ділянки дороги, на яких відсутня контактна мережа. Нині жителів Хмельницького перевозять вже більше як 20 тролейбусів "Богдан", - повідомив Красуля.

За його словами, "Богдан Т70117" - це 12-метровий міський низькопідлоговий тролейбус, створений з урахуванням сучасних вимог до комфорту, якості і безпеки.

Загальна місткість тролейбуса "Богдан Т70117" становить 105 пасажирів (у тому числі 34 місця для сидіння).

Тролейбус обладнаний пандусом і кріпленням для фіксації інвалідної коляски салоні, а також 4 спеціально обладнаними місцями для пасажирів з обмеженими можливостями пересування та асинхронним тяговим двигуном виробництва харківського заводу "Електроважмаш".

"Богдан Т70117" може бути обладнаний кондиціонерами салону і кабіни водія, камерами відеоспостереження, системою відображення інформації про зупинках.

"Богдан А70132" - це міський низькопідлоговий 12-метровий автобус, обладнаний пандусом і кріпленням для фіксації інвалідної коляски в салоні, а також спеціально обладнаними місцями для пасажирів з обмеженими можливостями пересування.

Автобус укомплектований європейськими агрегатами, в тому числі двигуном Iveco, автоматичною коробкою передач Allison, передньою віссю і мостом ZF.

Загальна пасажиромісткість цієї моделі становить 106 осіб (з них 30 - місця для сидіння).

Фото - Хмельницький, Вікіпедія

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: