• Головна
  • Новини
  • Без заторів і з чесними тарифами: столична «Батьківщина» презентувала свою програму

22.09.2020, 16:26

Без заторів і з чесними тарифами: столична «Батьківщина» презентувала свою програму

Київська організація партії «Батьківщина» презентувала свою передвиборну програму, яка має назву «Київ заслуговує на краще!». Документ містить 10 пунктів.

Про це повідомила пресслужба партії.

Так, у партії Юлії Тимошенко планують провести масштабний аудит столиці з тим, щоб у подальшому раціонально використовувати ресурси і бюджет Києва на користь киян. Аудит стосуватиметься і технічного стану будинків. Місто має розпочати програму капітальних ремонтів застарілого житла за рахунок бюджету.

Команда «Батьківщини» планує встановити справедливі тарифи на комунальні послуги та забезпечити безперебійне постачання тепла і гарячої води.

Передбачається запровадження муніципальної програми медичного страхування киян.

Щоб позбутися заторів, у «Батьківщині» планують удвічі збільшити кількість сучасного громадського транспорту (переважно трамваїв), прибравши маршрутки.

«Ми знаємо, як зробити Київ однією з кращих столиць Європи та світу. Це буде місто, у якому хочеться жити та працювати. Ми це зробимо», – зазначено у програмі київської «Батьківщини».

Презентуючи програму, кандидат в мери від «Батьківщини» Олексій Кучеренко наголосив: «Київ перебуває в потужній та системній управлінській кризі. Вона пов’язана із непрофесійною та неефективною владою. Пріоритет нашої команди – безпека та комфорт проживання в місті для киян».

Олексій Кучеренко, який був міністром житлово-комунального господарства в уряді Юлії Тимошенко, очолив список київської «Батьківщини». До першої п’ятірки кандидатів у депутати Київради також увійшли голова Київської міської «Батьківщини» Віталій Нестор, правозахисник Денис Москаль, експерт з державної політики щодо розвитку підприємництва Олександра Кужель і педагог Ольга Гoцуляк.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: