• Головна
  • Новини
  • «Батьківщина» дала старт всеукраїнському референдуму

06.03.2020, 16:45

«Батьківщина» дала старт всеукраїнському референдуму

«Батьківщина» розпочала підготовку до проведення референдуму, щоб захистити українську землю та людей від закордонних спекулянтів і їхніх маріонеток у владі. Попри свої брехливі обіцянки, влада так і не спромоглася ухвалити новий закон про всенародне голосування, тому ми змушені діяти за старим.

Про це заявила голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час селекторної наради у Києві, - повідомила пресслужба "Батьківщини".

«Нам треба діяти й далі, нам треба захистити Україну, українську землю та наше майбутнє від шахраїв, які сьогодні прорвалися до влади, маніпулюючи свідомістю людей. Ці шахраї швидко підуть від влади, але важливо, щоб нашу землю не прибрали до рук міжнародні та вітчизняні спекулянти», – наголосила лідер партії.

Юлія Тимошенко зазначила, що робота над організацією волевиявлення відбувається згідно з чинним сьогодні законом 1991 року та розпочинається без будь-яких зволікань.

«Ми розпочинаємо процедуру проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою щодо недопущення розбазарювання українських сільськогосподарських земель. Це буде наша боротьба за збереження 72% сільськогосподарської території України. Це буде боротьба за незалежність та суверенітет держави, бо без землі не буде ані незалежності, ані суверенітету, ані самої держави», – зауважила Голова «Батьківщини».

Стратегія президента Зеленського, переконана Юлія Тимошенко, спрямована винятково на задоволення інтересів іноземних спекулянтів, але аж ніяк не на забезпечення гідного майбутнього українців.

«Слуги народу» точно знають, що понад 70% громадян проти продажу землі й за проведення «земельного» референдуму. Тому ми починаємо процедуру проведення референдуму по всій країні з одного-єдиного питання – чи погоджуються громадяни України продати сільськогосподарську землю, чи вони не погоджуються. Наша мета: до 13 березня створити організаційні комітети; до 29 березня провести збори громадян в усіх областях України; до 20 квітня вийти на збір трьох мільйонів підписів», – зазначила Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» наголосила, що зухвале протягування антинародного закону про розпродаж землі – це злочин проти людей. Тому влада мусить почути думку народу щодо доленосного для України закону.

«Ця влада на чолі з Зеленським тимчасова і нічого спільного з розвитком України не має. Вона дуже швидко піде, але всі, хто зараз перешкоджатимуть проведенню всеукраїнського референдуму, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності, бо це перешкоджання волевиявленню громадян. Кожен, хто буде причетний до цього злочину, відповідатиме перед законом і людьми», – додала Юлія Тимошенко.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: